Algemene Voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben met betrekking tot deze website en/of de artikelen, laat het ons dan weten door het sturen van een e-mail.

1. Algemeen

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten die aangegaan worden via de internetsite van Vechthout.nl. Vechthout.nl is webshop die onderdeel uit maakt van Vechtleven. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden. Op alle overeenkomsten gesloten met Vechthout is het Nederlands recht van toepassing.

2. Prijs

Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten.

3. Betalen

Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een e-mail bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten.

De betaling dient vooraf plaats te vinden.                             

De betalingsmogelijkheden zijn:

  • Overschrijving via de ABN AMRO bank op rekeningnummer: NL13ABN046.59.85.998 t.n.v.Vechtleven o.v.v. het ordernummer;
  • Via factuur (vooraf betaling via verstrekte factuur).

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 5 dagen verzonden. Mocht het artikel niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben zal dit per e-mail aan u worden meegedeeld.

4. Verzenden 

De artikelen worden verzonden via Post NL. De verzendkosten zijn per bestelling afhankelijk van het gewicht. De exacte verzendkosten per gewicht staan vermeld onder het kopje verzendkosten op deze website.

5. Annulering

U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten, m.u.v. de speciaal voor u bestelde of gemaakt artikelen. Annuleren doet u via info@vechthout.nl. Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug. Indien u de bestelling niet binnen 24 uur heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, heeft u een betalingsplicht. 

 6. Retourrecht 

Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 7 dagen na ontvangst retour zenden. U moet het artikel als retour aanmelden via info@vechthout.nl. Vechthout zal de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. Alle retourkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt  te zijn. Het door u betaalde bedrag exclusief de verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst worden terug betaald. 

7. Persoonsgegevens 

Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Vechthout opgeslagen om de bestelling verwerken. Daarnaast gebruikt Vechthout uw gegevens voor interne marketing doeleinden, zoals bijvoorbeeld van het versturen van mailings. Uiteraard hanteert Vechthout bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de desbetreffende wetgeving. 

8. Aansprakelijkheid

Vechthout is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. Vechthout is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper. Als u wilt kan er voor verzekerd verzenden worden gekozen bij het bestellen volgens het tarief van Post NL. Vermeld dit onder opmerkingen.

9. Geschillen

Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel Vechthout haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defect, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.  

                                                                                                                          10.Wijzigingsrecht

Vechthout behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Vechthout.nl

© 2014 - 2018 Vechthout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel